Sarajevo

Poliklinika Sunce Agram  u Sarajevu

Poliklinika Sunce – Agram u Sarajevu prva je poliklinika iz sustava Koncerna Agram, najvećeg privatnog zdravstvenog sustava u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, izgrađena na području Bosne i Hercegovine. Ujedno je prva, najveća i najsuvremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.

Poliklinika Sunce – Agram je zdravstvena ustanova registrirana za internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu medicinu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju i citologiju.

Euroherc  BiH i Bosna-Sunce osiguranje provode svoj  jedinstven program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u Poliklinici Sunce – Agram kroz police dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja:

Exclusive –  Gold i Silver

Classic – XXL, XL, L i Lm

Ovaj vrhunski opremljen medicinski centar pruža Vam maksimalan komfor te osigurava bržu, efikasniju i precizniju dijagnostiku. Osiguranici kao i tržišni pacijenti na jednom mjestu u ugodno opremljenim prostorima mogu izabrati kvalitetnu medicinsku uslugu ili obaviti željenu pretragu u terminu koji im odgovara uz maksimalnu fleksibilnost, bez čekanja i dostupnost gotovih nalaza u najkraćem roku.

O što kvalitetnijem i učinkovitijem radu Poliklinike te Vašem zadovoljstvu pruženim uslugama uz maksimalan angažman našeg tima, brinu:

Taib Delić 8544

dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije

Više >