Poliklinici Sunce-Agram dodijeljen certifikat ISO 9001:2015

ps_iso_naslovna

U ponedjeljak, 17. listopada, Poliklinici Sunce-Agram svečano je dodijeljen certifikat ISO 9001:2015, čime je postala prva poliklinika u BIH koja je zadovoljila sve kriterije i zahtjeve međunarodne norme ISO 9001.

Priznanje je to Poliklinici Sunce-Agram za kontinuirano ulaganje u opremanje najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima, stručnost vrhunskih liječnika, uslužnost i ljubaznost medicinskog osoblja, podizanje kvalitetne, precizne i brze usluge te je ujedno i potvrda da je Poliklinika Sunce-Agram najveća i najsuvremenija zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji.

Zadovoljstvo pacijenata i korisnika usluga Poliklinike na najvišoj je razini, a što je, uz sve druge ispunjene zahtjeve, također bio jedan od kriterija za dodjelu certifikata koji propisuje međunarodna norma ISO 9001:2015.
Potvrdio je to i Taib Delić, direktor Poliklinike Sunce-Agram istaknuvši da je dodjela certifikata rezultat velikog truda i rada svih zaposlenika, ali i izazov za budućnost i još bolje rezultate.